Account verwijderen

Uw privacy is belangrijk voor ons

In lijn met onze toewijding aan uw privacy en de bescherming van uw persoonsgegevens, bieden wij u de mogelijkheid om uw account en alle bijbehorende gegevens permanent te laten verwijderen uit onze applicatie.

Indien u besluit dat u onze diensten niet langer wenst te gebruiken en uw account wilt laten verwijderen, kunt u dit eenvoudig aanvragen. Wij begrijpen dat dit een belangrijke beslissing kan zijn, en we willen u verzekeren dat we uw verzoek met de grootste zorg en discretie zullen behandelen.

Hoe kunt u uw account laten verwijderen?

  1. Log in op uw account in de applicatie.

  1. Ga naar de support pagina.

  2. Verstuur een verzoek tot verwijdering van uw account.

Na ontvangst van uw verzoek zal uw account binnen een redelijke termijn permanent verwijderd worden, inclusief alle persoonsgegevens die we over u hebben verzameld. Houd er rekening mee dat dit proces onomkeerbaar is; eenmaal verwijderd, kunt u niet meer terugkeren of toegang krijgen tot de gegevens die eerder in uw account waren opgeslagen.

Mocht u hulp nodig hebben of vragen hebben over het verwijderen van uw account, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. We staan klaar om u te helpen met elke stap.

Wij danken u voor het vertrouwen in onze diensten en hopen dat uw ervaring positief is geweest. Mocht u in de toekomst besluiten terug te keren, dan verwelkomen wij u graag opnieuw.